De voormalige wijnschuur is nu een sfeervol ingerichte gîte voor 4 personen. Met beneden een woonkamer met open keuken, badkamer en toilet en boven 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Er is WiFi, Google Chromecast, een dvd-speler en muziekinstallatie. In onze infomap vind je alle bezienswaardigheden in omgeving. Wandel- en fietsroutes zijn door Jan uitgezet en beschikbaar als GPX-bestand.

De gîte heeft een eigen tuin met een prachtig uitzicht op de glooiende velden waarop koolzaad, graan, zonnebloemen en maïs worden verbouwd. Ook onze boomgaard staat tot je beschikking. Je kunt er heerlijk luieren in de schaduw of juist een drankje drinken bij de laatste zonnestralen.

Le Tournesol ligt op loopafstand (1,5 kilometer) van Bellenaves. Daar is een bakker, slager, supermarkt, restaurant, bar met terras, postkantoor en pinautomaat.

Op woensdagochtend is er markt. Het wekelijkse ontmoetingspunt voor de Bellenavois. Je vind er natuurlijk groente, fruit, vlees, kaas en vis, maar ook regionale specialiteiten. In de maanden juli en augustus is er een kleine brocante en vaak live muziek. Geniet met een koffie of glas rose op het terras van de dorpse bedrijvigheid.

In het dorp kun je heerlijk eten bij ‘Hostellerie du Chateau’. Daarnaast zijn er in de omgeving een aantal  restaurants waar je voor een redelijke prijs lekker kunt eten. We geven je graag advies.

KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN