De voormalige wijnschuur is nu een sfeervol ingerichte gîte voor 4 personen. Met beneden een woonkamer met open keuken, badkamer en toilet en boven 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Er is wifi, een dvd-speler en een muziekinstallatie en een informatiemap met bezienswaardigheden in omgeving en de wandel- en fietsmogelijkheden. Veel wandel- en fietsroutes zijn door Jan uitgezet en beginnen op ons eigen erf!

De gîte heeft een eigen tuin met een prachtig uitzicht op de glooiende velden waarop koolzaad, graan, zonnebloemen en maïs worden verbouwd. Ook onze boomgaard staat tot je beschikking. Je kunt er heerlijk luieren in de schaduw of juist een drankje drinken bij de laatste zonnestralen. En natuurlijk kun je genieten van het fruit: aardbeien in mei, kersen in juni, pruimen in juli en augustus en appels in september.

Le Tournesol ligt op loopafstand (1,5 kilometer) van Bellenaves. Daar is een bakker, slager, supermarkt, restaurant, bar met terras, postkantoor en pinautomaat.

Op woensdagochtend is er markt. Het wekelijkse ontmoetingspunt voor de Bellenavois. Je vind er natuurlijk groente, fruit, vlees, kaas en vis, maar ook regionale specialiteiten, een kleine brocante en in de maanden juli en augustus is er live muziek. Geniet met een koffie of glas rose op het terras van de dorpse bedrijvigheid.

In het dorp kun je eten in ‘Hostellerie du Chateau’. Daarnaast zijn er in de omgeving zijn diverse restaurants waar je voor een redelijke prijs lekker kunt eten. We geven je graag advies.

KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN